Hotspot Antwerpen: Mirlo’s

Hoi allemaal,

Antwerpen zit natuurlijk vol met leuke eet- en drinkadresjes en tijdens de week vind je me dan ook vaak terug in een van die zaakjes om een kop koffie of thee te drinken. Deze week zat ik met mijn lieve vriendinnetje Ine bij Mirlo’s om haar verjaardag te vieren.

img_1116
Ons Ine aan het kiezen wat ze gaat eten.

Mirlo’s is een hip ontbijt- en lunchzaakje op het Zuid. Ze laten je echt genieten van ieder moment. Naast lekkere koffie en eten kan je er ook schattige cadeaus vinden. Ze verkopen de leukste hebbedingetjes en al hun decoratie.  Je vindt er bedrukte mokken, lampjes, wereldkaarten, notitieboekjes, lightboxen en nog veel meer…

img_1133
Leuke hebbedingetjes

Het menu bestaat uit Mirlo’s favorieten zoals wentelteefjes, pannenkoeken, soep etc. Tijdens het samenstellen van het menu wordt er ook belang gehecht aan duurzaamheid en kwaliteit.

Ik ben helemaal gek op hun interieur!! Zoals je ziet, gebruiken ze allemaal pasteltinten en dit vind ik zo leuk! Plus ze hebben ook echt de leukste decoratie.

img_1113

Ine koos voor bananenpannenkoeken, terwijl ik voor de instafamous wentelteefjes koos. Hier had ik dan ook geen spijt van. Ze waren echt heerlijk!!! De wentelteefjes waren krokant, zoals ik ze het lekkerst vind. Met vers fruit erbij jammie!

img_1131
Bananenpannenkoeken met bosbessen
img_1130
De wentelteefjes

Nadien aten we nog een stuk taart op Ine haar 20e verjaardag! Deze waren ook heel lekker. Perfect bij een kop koffie. (helaas was het geld voor de koffie op haha)

img_1138
Cheesecake met brownie bodem

Mirlo’s is dus echt een aanrader als je opzoek bent naar een gezellig en lekker adresje in Antwerpen. Van het centrum (Meir) is het wel een stukje wandelen, maar dat is het nu eens echt waard.

img_1111

 

Mirlo’s

Adres: Verbondstraat 1
(hoek met Kasteelpleinstraat)
2000 Antwerpen

Websitehttp://mirlos.be (hier kan je het menu bekijken)

Openingsurenweek 8–17u
                              weekend 10–17u
                              dinsdag gesloten

2 thoughts on “Hotspot Antwerpen: Mirlo’s”

  1. Pingback: My Week In Pictures 1 – Eva Verona

  2. Pingback: My Week In Pictures 1 – Eva Verona

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *