Shoplog Berlijn & meer

Zoals ik eerder al gezegd heb, hebben we ons weer eens goed laten gaan in Berlijn. De examens waren gedaan en ik vond dat ik wel een oppeppertje verdiende! Toen we langs de winkelstraten liepen konden we er echt niet aan weerstaan en ons bezoek aan Alexanderplatz werd dus gevolgd door een heuse shoppingspree. Dit zijn de allerleukste aankopen die we er hebben gedaan. Hieronder heb ik ook nog een aantal leuke spulletjes die ik in Antwerpen gekocht heb de afgelopen weken.

img_2463
Mijn schapenvelletje

Ik was al een aantal weken opzoek naar het perfecte bondje. Deze vond ik bij Tk Maxx, maar Laurens vond hem niet zo mooi dus liet ik hem liggen. Bij de Primark kwam ik deze tegen en vond hem eigenlijk ook heel erg leuk dus die kon ik niet laten liggen!

img_2618
Trui en bondje

Verder vond ik bij de Primark nog deze leuke trui van Berlijn, hij was maar 7 euro!! In een souvenirwinkeltje betaalde je echter rond de 30-40 euro voor een gelijkaardige trui. De Amerikaan in mij koopt altijd graag T-shirts van steden die ik bezocht heb, dus deze aankoop kon ik niet ontwijken.

Hierboven zie je ook mijn bondje van de Tk Maxx. Ik wou toch graag een bondje en besloot ipv de super mooie poederroze bondjas, dit nekbondje te kopen. Ik kan hem op al mijn jassen combineren en hij is heel neutraal van kleuren vind ik. Hier ziet hij er wat roziger uit als in het echt.

img_2863

I love kersttruien! Ik kijk er echt heel het jaar naar uit om mijn trui te dragen met Kerstmis. Dit jaar wou ik eens wat specialer en ging ik voor deze trui van de Primark. Leuk detail (en wat hem speciaal maakt) is dat hij zingt! Zo leuk 😀

img_2490
Op het dakterras van ons hotel

Laurens is misschien wel even erg op vlak van shoppen als mij. Je zou denken dat vrouwen shopbeesten zijn, maar dan ken je Laurens nog niet 😉 Tijdens ons bezoek aan de Galeria Kaufhof zag hij deze muts van Ralph Lauren, omdat het zo koud was en we ook nog naar Stockholm gaan deze winter besloot hij deze te kopen.

Toen we een aantal weken geleden de EMA’s aan het kijken waren, zagen we deze trui bij Bruno Mars. We vonden hem allebei super mooi en Laurens moest hem echt hebben. De trui is een exclusieve trui van Tommy Hilfiger en we zijn er heel Berlijn voor afgelopen. In de laatste winkel was hij gelukkig aanwezig, lucky man!

img_2871

Via vrienden kwam Laurens te weten dat zijn geliefde Puma schoenen van €140 naar €40 euro waren afgeprijsd in Maasmechelen Village.

img_2857

5 December waren Laurens en ik 1 jaar samen. Laurens is gek op horloges en dit was dus het perfecte kado voor hem. Voor ons jaar samen boekte we de citytrip naar Berlijn en ik wou hem heel graag eens verrassen met een kado’tje. Dus geen beter moment om de horloge af te geven.

Nu terug naar Antwerpen, in de Action kocht ik nog deze theelichtjes en het krukje met de pinguïn. Het krukje en de pinguïn zijn apart te verkrijgen. Ik was al een tijdje aan het kijken naar het krukje en besloot hem toch mee te nemen, het was maar 2 euro dus daar kun je niet voor sukkelen, zoals ze het bij ons zeggen.

Black Friday, vorige week, kun je onmogelijk gemist hebben. Er was overal zoveel korting. Maar echt overal, zelfs in het kleine Lommel sloegen ze je bijna plat met al die korting. BIj de Pimkie kwam ik éindelijk mijn perfecte faux fur tegen. Jullie hebben hem wel al gezien in de My Week in Pictures, zo niet, zie je hem hieronder nog eens. Ik had nooit verwacht hem bij de Pimkie te vinden, want meestal ben ik niet zo gek van hun kleding, maar ik ben heel blij dat ik gewoon yolo ben binnengegaan.

img_2845
Zo blij met mijn zwarte faux fur van de Pimkie

Dit waren alle aankopen van Berlijn tot nu. We hebben redelijk wat gekocht, maar staan nu weer terug op een streng shopdieet zoals ik altijd zeg. 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *