My Year in Pictures 2016

HAPPY NEW YEAR!!!!!!

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen mogen uitkomen en je je goede voornemens kan volhouden ๐Ÿ˜‰

Ook ik heb een prachtig jaar met veel ups, maar ook een aantal downs achter de rug. Dit jaar bezocht ik nieuwe landen en steden, werd ik overladen met liefde, won ik nieuwe vrienden, maar verloor ik ook een aantal “vrienden”. Kortom een jaar om snel eens op terug te blikken.

Travel

2016 was een heel erg mooi jaar qua reizen. Ik bezocht verschillende steden op mijn bucketlist en ging voor het eerst op vakantie met de Lau.

Mijn eerste vakantie van het jaar bracht ik door in het mooie maar verre Dubai. Samen met mijn broer en ouders gingen we tijdens de krokus vakantie.

Mijn vader beloofde me dat ik terug naar Indiana mocht als ik geen herexamens had dus heb ik een heel jaar gestreefd en spendeerde ik 3 weken van de zomer bij mijn zussen. Ik mis ze zo erg en kan niet wachten tot ik de kans krijg om ze terug te zien!

Wat ik het spannendste vond was de reis met Lau naar Turkije. We waren nog nooit samen op vakantie geweest, maar dit was eigenlijk niet veel anders. Ze zeggen dat je pas iemand leert kennen als je samen op vakantie gaat, vaak negatief bedoeld, maar tussen ons was alles dikke mik zoals ze het zeggen. We hebben het heel erg gezellig gehad.

We hebben ondertussen nog 2 citytrips gedaan naar Berlijn en vorige week het mooie Stockholm.

Friends

Dit jaar heb ik ook heel erg genoten van mijn echte vrienden. Ik heb veel nieuwe en leuke vrienden gemaakt dit jaar. Ik ga niet veel foto’s delen van mijn vrienden, maar wat hebben we leuke dingen gedaan dit jaar ๐Ÿ˜€

Verder stond ik ook voor een aantal keuzes qua vrienden. Ik denk dat iedereen die opgroeit en volwassen geworden is dit wel eens heeft meegemaakt. Je begint dingen anders te zien en meer waarden te hechten aan vrienden die er voor je zijn wanneer je ze nodig hebt. Gelukkig heb ik een aantal vrienden die altijd voor me klaar staan en ik voor hen. Een aantal onder hen heb ik dit jaar helaas niet veel gezien, maar onze vriendschap blijft even mooi en sterk. En dat zijn de echte vrienden! Veel liefde voor jullie en ik hoop dat we elkaar in 2017 iets meer mogen zien ๐Ÿ˜‰

et cetera

Verder heb ik genoten van de kleine dingen en ieder moment.

Dit jaar ging ik na een aantal jaar ook weer terug blond en ik ben er helemaal happy mee haha ๐Ÿ˜€ en zoals je kan zien kocht ik deze zomer eindelijk een nieuwe camera dus alle foto’s na september hebben een zot goede kwaliteit in vergelijking met ervoor (gsm).

Ik hoop dat 2017 een schitterend jaar wordt en dat ik ook mijn voornemens ga volhouden. Hieronder schrijf ik er een aantal op, samen met een aantal dingen op mijn bucketlist die ik graag zou verwezenlijken dit jaar.

Voornemens:

sporten weer terug opnemen

meer tijd maken voor mezelf

meer tijd maken voor vrienden

minder shoppen (as if hahaha)

meer geld verdienen en dit ook sparen voor mijn trip naar de VS ’18

minder bitchy doen… (yes I know)

Bucketlist:

Praag bezoeken

Indonesiรซ verkennen met la familia

tattoo 2 of een nieuwe piercing?

op al mijn vakken slagen

5 bollen ijs op krijgen in รฉรฉn keer ๐Ÿ˜€ (dit staat er echt op hoor)

Wat zijn jouw goede voornemens?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *