Ketting van Jane Kønig

Hoi allemaal

Vorig jaar, wow dat klinkt weer raar hé, moet er nog altijd aan wennen om 2017 te schreven bij de datum haha. Maar dus vorig jaar won ik een super leuke én grote giftcard (ter waarde van €134!!) van Jane Kønig. Ik deed mee aan de winactie van Fashion Attacks op instagram en won! Ik was echt door het dolle heen.

wp-1483628360210.jpg

De seconde dat ik wist dat ik gewonnen had, begon ik mijn juweel al samen te stellen op jane koenig . De giftcard was €134 waard en dat is behoorlijk wat, maar de juwelen van Jane Koenig zijn ook aan de prijzige kant dus ik kon hem wel helemaal op krijgen hoor 😉

Maar zoals sommige van jullie al gehoord of gezien hebben op Instagram, liep niet alles van een leien dakje. Toen ik mijn juweel wou bestellen, krijg ik te zien dat de verzendkosten €69 zou bedragen. Dat ging ik dus écht niet betalen. Waar kwam dat juweel wel niet vandaan? Mars?

Na wikken en wegen besloot ik ze een bericht te sturen op Instagram met de vraag of dit wel normaal was. Zij meldden mij ook dat dit niet kon kloppen en raadden me aan om het nog eens te proberen. Dertigste keer, goede keer? haha Dus de dag voor de giftcard verliep, kocht ik nog snel mijn juweel. Ofja kocht, ik heb er helemaal niks moeten voor betalen.

Ik koos voor een zilveren ketting, ik draag altijd zilver dus dat was een makkelijke keuze. Verder wou ik graag de letters hebben aan mijn ketting. Natuurlijk ging ik voor een E’tje van Eva en een L van Laurens. Ze hadden zoveel mooie hangertjes om bij de letters te hangen, maar dan zat ik over mijn budget. Ik besloot om nog even te wachten met de andere hangertjes, ik kan ze tenslotte nog altijd bijbestellen.

Ondanks dat het juweeltje uit Denemarken kwam én het feestdagen waren, kwam mijn bestelling enorm snel aan. Op 30 december had ik mijn bestelling geplaatst (nog snel snel op de hotelkamer in Stockholm:D ) en een aantal dagen later had ik hem al! Ik had mijn bestelling pas aan het einde van de week verwacht maar ik had hem woensdag geloof ik al! Ik ben heel erg blij met het resultaat en vind het een super mooi, simpel kettinkje.

Dus een hele dikke merci aan Fashion Attacks & Jane Kønig !!!

Liefs Eva

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *