Eerste shoplog van het jaar!

Hoi allemaal !

De afgelopen weken heb ik weer een aantal dingen gekocht waar ik helemaal gek van ben en vond het wel een leuk idee om dit met jullie te delen! 🙂 De dingen die ik jullie ga laten zien verschillen van make-up, verzorgingsproducten tot kleding en decoratie. Heel wat dus!

wp-1484405095412.jpg

Ik ga beginnen met de decoratie. In Stockholm kocht ik deze leuke huisjes. Het zijn de 2 bekendste huisjes van van Stockholm. Wat ik zo leuk vind, is dat de huisjes echt bestaan en in het oude centrum van Stockholm liggen.

wp-1484405101390.jpg

Dan heb ik ook nog spulletjes gekregen van mama. Mijn mama heeft een winkel en verkoopt daarin ook decoratie. Lekker makkelijk om mijn kot in te richten 😉 De kleine kaars van WoodWick heb ik al eerder in het groot gehad. Mijn kot staat altijd vol kaarsen en dit is wel mijn lievelings. Hij maakt zo’n knarsend geluid wanneer je hem aansteekt en dat werkt heel relaxend! Verder heb ik ook de schaal en het lichtbordje gekregen.

wp-1484405113178.jpg

De Action is zonder twijfel mijn lievelingswinkel. Ik kan nooit buiten gaan zonder iets te kopen en dat was ook zo vorige week. Ik ging oorspronkelijk voor een wekker en kwam weer met een hele hoop terug. Zo nam ik deze leuke kader mee voor op mijn nachtkastje.

wp-1484406034669.jpg

In de Action kocht ik ook deze kussenslopen en het houten tafeltje. Met het houten tafeltje heb ik wel héél Antwerpen moeten doorlopen, inclusief mijn school omdat ik het voor de les kocht. Stom, stom Eva!

wp-1484405080123.jpg

Mijn laatste stukje decoratie is ook van de Action. Ik kocht er een mooi rosé gouden potje voor al mijn lipsticks mooi in te bewaren. Nu komen we dus aan aan de make-up. Stilaan ben ik meer en meer make-up gaan dragen en kopen en nu zit ik op het punt dat het echt verslavend is!

wp-1484405075962.jpg

Voor kerst krijg ik van Laurens deze 2 mooie lipsticks van Jouer. Ze zijn zo mooi. Wanneer je ze opdoet zijn ze vloeibaar, maar na enkele seconden drogen ze op tot een mooie matte lipstick. Ik heb de kleuren: Buff en Tawny Rose.

Mijn liefde voor lipstick is zo ontzettend groot geworden. De afgelopen maanden kwam ik ook niet buiten zonder haha. In een vlog van Lieke Biemans kwam ik deze tegen. Pink Cloud van Bobbi Brown, ik vond hem zo mooi, maar ik had schrik dat hij mij niet stond. Toch besloot ik na mijn examen eens langs te gaan bij Bobbi Brown en toen ik hem opdeed vond ik hem zo mooi! Hij is best prijzig, maar ik vind het meer dan waard!

wp-1484405056008.jpg

Meestal koop ik de goedkoopste mascara’s die er zijn, maar mijn vorige was zo goedkoop dat ik hem er nog altijd niet te goei af heb gekregen haha. Daarom besloot ik in de Inno deze mascara van Benefit te kopen. Ik ben altijd heel tevreden van hun producten en had nog een €5 kortingsbon liggen dus koos ik voor de duurdere maar betere mascara.

In de Kruidvat kocht ik nog dit mooie oogschaduw palette van Essence. De kleuren doen me denken aan de kleuren van Urban Decay. Alleen budgetvriendelijker! Ik kocht ook nog wat verzorgingsproducten zoals Carmex, om mijn lippen te verzorgen en een anti-stress gezichtsmasker. Dit komt zeker van pas tijdens de examens 😉

wp-1484565296956.jpg

Last but not least. Vorige week kreeg ik deze productjes van Etos thuis gestuurd. Ik had ze gewonnen bij de lovely Arielle Dannique en deze week kon ik ze eindelijk eens uitproberen. Ik vind zo er zo leuk uitzien, met dat rosé goud erin. De geur is heel lekker, al moest ik er wel terug aan wennen. In de herfst ruikt héél, maar dan ook echt heel Amerika naar Ginger. Elke winkel, huis, school, en zelfs elke persoon ruikt ernaar. Dus die geur was ik een beetje beu geworden. Ik heb hem nu een lange tijd niet geroken en vind ik hem weer heel lekker. Zeker met de orange blossom erbij!

Zo dit was echt een heleboel nu ik terug kijk haha! Nu hopen dat februari minder kostelijk wordt haha! Ohja, en de maand is nog niet voorbij… oeps.

ps: de plant die je op zowat iedere foto ziet is ook nieuw 😀 ben er zo blij mee, zoals je wel kan zien!

Liefs Eva

3 thoughts on “Eerste shoplog van het jaar!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *