Mission Improve Health

Ieder jaar staan gezond eten en meer sporten bovenaan ieders lijstje van goede voornemens. Dat was dit jaar ook weer voor mij waar! Ieder jaar begin ik vol goede moed, maar na een tijdje zakt die weer weg. Dan begin ik me af te vragen waar het aan kan liggen, meestal komt het erop neer dat ik het moeilijk vind om nieuwe oefeningen te vinden en een schema te maken.

Nu heb ik begin vorige maand een heel handig hulpmiddel gevonden: Improve Health! Improve Health is een Nederlandse website die werkt op basis van een personal coach, je kan dus online je eigen personal coach aanschaffen die je helpt met voedingsschema’s en zo jouw persoonlijk doel helpt bereiken. Hoe handig is dit wel niet!

schermafbeelding-2017-01-14-om-17-20-28

Improve Health stelt speciaal voor jou een schema op. Je kiest 3 of meerdere dagen en die stel je in op jouw profiel. De rest van de dagen zijn rustdagen, maar dat betekent niet dat je niet gewoon eens lekker kunt gaan wandelen of fietsen om toch actief te zijn.

schermafbeelding-2017-01-16-om-12-44-01

Ik heb bijvoorbeeld maandag, dinsdag en donderdag ingesteld en dan doe ik de workouts. De workouts zijn voor in de sportschool, ik zelf kom niet vaak meer in de sportschool dus heb ik dat even laten weten en nu heb ik een thuisschema gekregen. Thuis schema’s zijn heel erg populair aan het worden (want wat is er leuker als je workout op de sportschool doen? Je workout thuis voor je tv doen natuurlijk 😉 ) en dat weet Improve Health ook. Binnenkort kan je dus ook opteren voor een thuisschema. Love it!

schermafbeelding-2017-01-09-om-19-22-55

Naast online schema’s en persoonlijke coaching bieden ze ook lessen aan. Op de dagen die ik heb ingesteld als sportdagen, verschijnen er voedingslessen online. Dit vind ik echt zo’n pluspunt. Ze geven je een beter zicht op wat je best wel en niet kan eten om je doel te bereiken. Zo praten ze bijvoorbeeld over de verschillende soorten suikers en vetten. Ik vind dat altijd wel leuk om te weten en te leren, want zo kom je erachter dat je soms toch nog iets lekker mag blijven eten omdat het de juiste vetten voor je bevat. Win – win!

schermafbeelding-2017-01-10-om-16-58-48

Ik heb het vaak over een persoonlijke coaching en aanpak en daar bedoel ik mee dat ze je ook echt zien als een cliënt. Ze sturen je regelmatig berichtjes hoe het met je gaat en of ze nog iets voor je kunnen aanpassen. Dit zorgt natuurlijk voor een heel erg fijn gevoel, ze luisteren ook echt naar wat je zegt of vraagt. Wat ik nog zo leuk vind, is dat ze de oefeningen in een filmpje demonstreren en uitleggen. Want wanneer ik naar de namen van de oefeningen kijk, dan denk ik soms ook van: “heh, wat is dat nu weer?!” Maar dan bekijk ik het filmpje en weet ik meteen hoe het goed moet. Heel handig voor mensen die pas beginnen met sporten.

Maar wat zijn nu de resultaten?! Ik kan wel blijven schrijven over de voordelen van zo’n personal coach maar wat zijn nu de uitkomsten!
Ik zelf heb wel degelijk een verschil gemerkt. Zelfs na één week!! Ik ben nu een maandje bezig en ik voel me een stuk strakker en zie zelf ook verschil in mijn spieren. Mijn armspieren zijn weer sterk geworden en mijn benen en billen een stuk strakker! Ik ben heel erg blij met het resultaat en ik ben overtuigd van hun aanpak. Volgens mij gaan ze heel succesvol worden met hun uniek concept en persoonlijke aanpak.

Wil jij nu ook graag fit én lid worden van Improve Health neem dan snel een kijkje op hun website en kijk welk abonnement het beste bij jou past! Probeer nu zelfs 1 week gratis!

Love & Kisses Eva

In samenwerking met Improve Health

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *