Hello from the other side // update

Zo hier ben ik weer. Na een paar maanden niet te hebben geschreven, heb ik besloten het weer een kans te geven. Waarom ik zolang niet geschreven heb? De afgelopen weken heb ik het vooral heel druk gehad met school, werk en mijn sociale leven zodat het bloggen er gewoon niet van gekomen is. Vaak had ik helemaal geen zin om me achter mijn computer te zetten en mijn blog te openen. Dit weekend was dan ook de eerste keer sinds maanden dat ik hem bekeek. Ik legde mezelf stiekem enorm veel verplichtingen op door iedere week vaste blogs te posten en helaas werkt deze aanpak niet bij mij. In Amerika ben ik ook gestopt met journalistiek door de deadlines. I just can’t handle it I guess. Ook het zesweken systeem brengt veel stress voor mij. Ik ben echt een stresskip en om de 6 weken examens hebben zorgt ervoor dat mijn stressmeter meer als verdubbeld haha.

Waarom ik terug begin met bloggen? Ergens heb ik het gevoel dat ik toch mijn verhaal, belevingen en foto’s kwijt moet kunnen. Daarom heb ik besloten om terug te bloggen wanneer ik hier zin in heb. Ik ga mezelf geen vaste dagen meer opleggen (over de my week in pictures ben ik nog niet helemaal uit)

De afgelopen maanden heb ik natuurlijk wel nog veel leuke dingen gedaan en steden bezocht. Deze ga ik de komende weken met jullie delen. Wat ik zoal bezocht? Amsterdam, Rotterdam, Den haag,… Ook ben ik deze week naar Hamburg getrokken met een paar meisjes van mijn klas voor een schoolopdracht en hier heb ik zo’n leuke week gehad. Hamburg is zoveel mooier als ik eigenlijk had verwacht. Deze stad gaf mij net zo’n gevoel als Berlijn en ik vind hem zeker evenwaardig als Berlijn. Als je dus opzoek bent naar een orginele, goedkope en leuke citytrip zet Hamburg dan maar op je lijst.

…blogs coming soon…

 

2 thoughts on “Hello from the other side // update”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *