Rotter-damn

Eind Maart was het weer mijn verjaardag… al 22 jaar. De tijd vliegt!  Om dit te vieren besloten Laurens en ik om een weekendje weg te gaan. Omdat we deze zomer naar Indonesië trekken en volgende zomer ook wilde plannen hebben, wouden we een goedkope citytrip doen die ook nog eens dicht bij de deur was. Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op Nederlandse steden dus sprongen we in onze auto richting het mooie Noorden. Zo kwamen we uit in Den Haag en Rotterdam.

Al sinds ik Jennie from the Blog volg ben ik heel erg benieuwd naar Rotterdam. Zij woont er en via haar blog en instagram begon het bij mij te kriebelen om Rotterdam eens goed te verkennen. Het hotel dat natuurlijk op mijn lijst stond was het Nhow hotel. Dit is het hotel met het mooiste uitzicht van Rotterdam en het mooiste uitzicht dat ik ooit in mijn leven heb gezien. In deze kamer kon ik wel blijven voor de rest van m’n leven hoor. Helaas verbleven we hier maar 1 nacht, maar des te meer hebben we er van genoten. Wakker worden met zo’n uitzicht.. Maar wat ik het mooiste vond was ‘s avonds in bed kijken naar alle lichtjes buiten… deed me heel erg denken aan New York.

IMG_5352

Overdag besloten we eerst naar Den Haag te rijden om eens goed te gaan shoppen. Het weer viel wat tegen dus na het bezoek aan onze geliefde YoghurtBarn besloten we al snel naar Rotterdam te gaan. Na de fotoshoot op de kamer hadden we nog wat zin om te shoppen dus snel snel voor de winkels dicht waren haasten naar Coolsingel.

IMG_5466

Raar maar waar vonden we niks om te gaan dineren. Die ene keer dat ik eens niets op voorhand had opgezocht (anti-stress test) vonden we dan ook echt niks. Het leek alsof Rotterdam niet at. Zoiets als de Suikerij of Koremarkt in Antwerpen kwamen we niet tegen en zo werden we gedwongen om in de Burger King te gaan eten. Dik tegen mijn zin, maar Laurens was daarentegen wel tevreden… tot het eten arriveerde.. Dit was echt de goorste Burger King ooit. Dan maar een dessert eten op hotel. Een heerlijke Red Velvet cake.

IMG_5501

‘s Avonds wilden we nog naar de skybar gaan van ons hotel, maar het was zo druk. We konden nergens staan of zitten, dus gingen we een cocktail op de kamer drinken met het mooie uitzicht. Niet verkeerd.

IMG_5641

De volgende dag gingen we de shoppingstraten nog eens onveilig maken en de markthallen bezoeken. Laurens en ik zijn tegenwoordig echt verslaafd aan de broodjes kroket. Ik geloof dat we dit de afgelopen maanden wel ieder week 1x hebben gegeten. Tegen de avond reden we al weer naar huis.

 

Love, Eva Verona

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *