Hotspots Antwerpen: The Mad Hatter

wp-1482860950370.jpg

Een aantal maanden geleden bezochten Laurens en ik The Mad Hatter in Antwerpen. We hadden de hele dag op de Meir en Grote Markt doorgebracht en hadden zin in een vieruurtje. We waren in de buurt van de Grote Markt en dat betekent voor mij: The Mad Hatter. Wanneer ik er in de buurt ben, spring ik er graag binnen voor een koffie of thee’tje.

The Mad Hatter serveert verschillende koffies en soorten thee, alsook homemade ice tea’s. Ik vind de ice tea’s zo lekker! Het is echt koude thee en geen zoet boeltje. Naast de drankjes kan je vaak ook een stuk taart krijgen. Die verschilt van dag tot dag, maar is altijd heel erg lekker.

Toen ik de applepie zag staan, kwam het water me al in de mond. Jammer genoeg denk ik dat de eigenares een wollen trui aanhad toen ze de taart bakte want hij zat VOL met wollenpluisjes… oeps en ieuw hahah. Maar hiervoor heb ik dit probleem gelukkig nooit gehad!

Op het gelijkvloers bevindt zich de bar, waar alle drankjes worden gemaakt en waar er ook zo’n leuk decoratie wordt verkocht. Wanneer je de trap naar boven gaat, zie je allemaal gezellige zitplaatsjes met ene super leuk uitzicht op de Melkmarkt.

Wat ik nog zo leuk vind, is het belletje. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dan bel je gewoon een keertje en ze komen meteen naar boven je bestelling opnemen! Pluspunten van het kleine kind in mij 😉 hahah

Breng zeker eens een bezoekje aan The Mad Hatter en geniet van de lekkere drankjes.

The Mad Hatter

Website: https://www.themadhatter-antwerp.com/

Adres: Melkmarkt 6, 2000 Antwerpen

Openingsuren: WO-VR: 11-18u ZA-ZO: 12-18u

Juwelen by Jojewelz te Hamont.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *