Zomerplannen!

Het schooljaar is Ć©indelijk gedaan en dat betekent dat de pret nu kan beginnen šŸ˜€ Ook deze zomer heb ik weer leuke plannen opstaan. Zo ga ik binnenkort op rondreis in IndonesiĆ«, so excited for this!! We gaan drie verschillende eilanden bezoeken op drie weken. We beginnen in Java, gaan dan naar Bali en eindigen onze reis op het mooie Gili Trawangan.

Ik kijk al maanden uit naar deze reis. Al begin ik nu toch wat schrik te hebben nu het nadert en om een wel heel belachelijke reden. Ik heb een ontzettend grote fobie voor spinnen. Als je me kent dan weet je dit wel. Ik word al panisch als ik een foto zie of eraan denk. Maar ik heb dus schrik dat ik daar zo’n grote spinnen ga zien. Ik heb m’n ouders al verwittigd dat als ik er een op m’n kamer zie, ik in een taxi ga slapen.. now way dat ik terug dat bed in kruip.

Maar in IndonesiĆ« ga ik de NĀ°1 van m’n bucketlistĀ  eindelijk kunnen schrappen want ik ga namelijk op een olifant rijden!!!!!! Aaaahhh my biggest dream!

Naast deze one in a kind reis heb ik nog een leuke gebeurtenis op m’n planning staan. Paar dagen na m’n terugkomst van IndonesiĆ« heb ik namelijk een stage gesprek. Ik mag gaan praten met de BENELUX director van de afdeling van het bedrijf waar ik graag stage wil doen. Heel spannend dus!

Verder heb ik voor het eerst herexamens… bweirk… dus in augustus zal ik na het werken ook nog wat moeten leren. Al ga ik m’n studiepunten natuurlijk ook inzetten, ik heb ze niet voor niks hĆ© haha!

En dan is het al september.. Stiekem wil ik nog een aantal daagjes naar Ibiza, maar dat zullen we wel zien als het augustus of september is. Laten we eerst Indonesiƫ eens verkennen!

Love, Eva

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *